Alpha Stim Ervaringen

Bekijk de ervaringen van andere Alpha Stim gebruikers.

Ervaringen van gebruikers met Fibromyalgie

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.

“Ik kan niet geloven wat een verschil het Alpha Stim apparaat heeft gemaakt. Net als Linda, heb ik fybromyalgie, maar ik heb ook Lupus, dus geen goede combinatie. Ik heb de Alpha Stim weken gebruikt en ik voel me al zo veel beter. Ik heb nog steeds moeite met in slaap vallen, maar de gemiddelde tijd voor ik in slaap val is afgenomen van 100 minuten naar 75 minuten en hoewel ik nog steeds 4-5 uur later wakker word, slaap ik nu vrijwel gelijk weer in, in plaats van zo’n 2 uur lang trachten weer in slaap te vallen. Dus in plaats van dat ik met bij het wakker worden uitgeput voel, word ik nu, na 8-9 uur slaap, voor het eerst sinds jaren uitgerust en alert wakker.”

“Ik gebruik de Alpha-Stim 100 voor mijn fibromyalgie, waar ik nu 6 jaar aan lijd. Ik vind de Alpha Stim extreem effectief, dus bedankt! Ik slaap weer zoals ik vroeger deed.”

“Ik heb de Alpha Stim een aantal weken geleden van u gekocht en ik wil u laten weten dat ik zo onder de indruk was van de resultaten (de pijn is na 5 weken verdwenen!) dat ik er een stukje over heb geschreven in de lokale krant, Perth Adviser. Ik werk met MP’s om te bezien of dit apparaat beschikbaar gesteld kan worden door de National Health Service.

“Ik heb besloten de alpha-stim 100 in augustus 2011 aan te schaffen om te helpen met de pijn en het gebrek aan slaap waar ik soms aan lijd en het mistige gevoel in mijn hoofd. Ik merk dat het me meer energie geeft en een minder wazig hoofd, maar ook helpt bij de pijn in mijn schouders en rug. De pijn is afgenomen en ik voel me minder stijf in de morgen na gebruik van het apparaat. Ik heb nog een weg te gaan, maar ik heb de hoop dat de Alpha-Stim® mijn kwaliteit van leven zal verbeteren en me zal helpen om het grootste deel van de dingen die ik wil, weer te doen.”

“Ik heb een grote verbetering in mijn gezondheid bemerkt met de Alpha-Stim 100, namelijk een verbetering in slaap, pijn en een algemeen gevoel van welbevinden. Hoewel ik dingen rustig aan moet doen, door mijn problemen met duizeligheid, heeft Linda Horncastle me geholpen met advies op dit gebied en dit heeft me veel geholpen.”

“Onlangs heb ik 3 weken bestralingen gehad en dagelijks gebruik van de alpha-stim heeft voorkomen dat ik last heb gehad van de verzwakkende vermoeidheid, die ik in het verleden heb ervaren. Ik gebruik het elke dag en het helpt erg goed bij fybromyalgie.”

“Na een lezing door Linda Horncastle over de Alpha Stim tijdens onze bijeenkomst in November, en de slechte periode die ik doormaakte in januari en februari, waarin ik erg weinig sliep wat zich boven de problemen opstapelde, hebben we besloten om de reis te maken naar Linda’s kliniek in Buckinghamshire om de Alpha Stim uit te proberen. Ik ervoer pijn en ongemak toen we daar aan kwamen. Omdat ik pijn in mijn nek had, gaf Linda een demonstratie waarbij ze de Probes gebruikte. Hoewel ik werelds slechtste (of is dat de beste!) scepticus ben, moet ik zeggen dat de pijn verdween na het gebruik van de Probes. Wat een gelukzaligheid!!! Na 3 weken voelde ik me een stuk rustiger, had ik meer energie en was mijn hoofd een stuk minder waziger. Ik heb al gezegd dat ik sceptisch ben, dus, op dit moment denk ik nog steeds dat dit sowieso gebeurd zou zijn. Hoe dan ook, ik heb elke nacht goed geslapen, blijf nog steeds kalm en ben minder angstig en het verschrikkelijke gevoel van het in bed liggen en ineens klaarwakker zijn, lijkt te zijn verdwenen. Dat is beslist positief. Ik relateer dit aan het dagelijks gebruik van de oorclips. De scepticus in mij is langzaam aan het verdwijnen. Het maakt me niets uit als anderen me vertellen dat het een placebo-effect is. Ik heb me nog niet zoals nu gevoeld ondanks al het andere dat ik heb geprobeerd en geloof me, ik heb over de jaren alles geprobeerd. Ik heb een hele kast vol om dit te bewijzen!!!.”

“Ik ben gediagnosticeerd met fibromyalgie in juli 2010 na vele weken lijden aan pijn in de spieren door mijn hele lichaam. Nadat ik cocodimol en tramadol voorgeschreven heb gekregen, en beiden geen enkel effect hadden, besloot ik op internet te zoeken naar meer informatie. Na een tijdje kwam ik bij de alpha-stim® uit. Na er meer over te hebben opgezocht besloot ik het een kans te geven. Op dat moment was ik begonnen met tijgerbalsem, wat de pijn voor een aantal uren weg nam, maar een depressie kreeg steeds meer vat op mij. Ik heb de alpha-stim® dagelijks een uur gebruikt zoals aanbevolen op nummer 2 en 3 weken lang en op dat moment gebruikte ik veel minder tijgerbalsem (ongeveer eens per dag) voor het naar bed gaan. Ik gebruik de alpha-stim® nu 6 weken lang en ik ben praktisch pijnvrij. De depressie is nog steeds aanwezig, maar ik gebruik nu maar 20 minuten op stand 3/4. Elke dag kom ik even in het stadium waarin ik het vergeet te gebruiken. Ik heb het gevoel meer controle te hebben over mijn leven, zonder de bijwerkingen van medicijnen. Ik wil dit aanbevelen aan iedereen die last heeft van deze klachten, het is het geld waard.”

“Ik bracht 90% van mijn tijd in bed door, nu ben ik 90% van de tijd uit bed. Vorig jaar rond deze tijd bracht ik 90% van de tijd door in bed, gekweld door pijn, vermoeidheid en duizelingen door de fibromyalgie. Het jaar daarvoor ging het hetzelfde. Maar dit jaar is anders. Ik ben 90% van de tijd in de afgelopen 7 maanden op geweest. Wat is er veranderd? In juni 2010 stuurde een vriend me een artikel uit de lokale krant over Linda Horncastle en hoe het apparaat, genaamd de Alpha-Stim®, haar geholpen heeft haar leven te veranderen nadat ze 20 jaar pijn geleden heeft door fibromyalgie. Ik had niet veel hoop dat dit mij zou kunnen helpen en de gewoonlijke twijfels kwamen op. “Als iedereen met deze aandoening dit zou gebruiken als het echt zo goed was, zou mijn huisarts ervan gehoord moeten hebben en het hebben aanbevolen” en “weer iets dat beweert dat het helpt en niets zal uithalen en me weer terug zal zetten”, dacht ik. Maar ik kon het niet fouter hebben. Na op onderzoek op internet te zijn uitgegaan, realiseerde ik me dat het in dit land nog in de kinderschoenen stond vergeleken bij Amerika, waar elektrische stimulatie als therapie al jaren bestaat en volledig onderzocht is en de technieken bewezen hebben te werken. Ik ben nu zo blij dat die pietluttige twijfels me niet hebben weerhouden om er één te kopen. Ja, het is niet goedkoop en het lijkt soms onhandig en lastig, maar ondanks de kosten voor batterijen en andere accessoires, is het niet duurder dan elke andere fysieke behandeling die ik heb gezocht en de fibromyalgie symptomen op zichzelf zijn veel lastiger. Nadat ik uitmuntende hulp en advies van Linda heb gekregen, vond ik de Alpha-Stim 100 veel effectiever dan de vele pijnstillers die ik heb gebruikt (en die ik heb weten te verminderen) en, nog beter, het heeft geen nare bijwerkingen. In feite maakt het mijn geest alerter! Verder is het klein en draagbaar, zodat ik het altijd bij de hand heb wanneer ik het nodig heb, dit in tegenstelling tot de andere fysieke therapieën die ik heb ondergaan. Het kost tijd om te leren hoe het apparaat het beste voor me werkt en zelfs nu, 7 maanden later, ben ik er zeker van dat ik er nog meer uit kan halen en de kwaliteit van mijn leven verder kan verbeteren. Maar ik  ben zo blij dat ik heb volgehouden, niet alleen vanwege een belangrijke verbetering in de kwaliteit van mijn leven, maar iets wat we allemaal nodig hebben als we geconfronteerd worden met zo’n slopende gesteldheid, en dat is, hoop.”

“Sinds ik de Alpha-Stim 100 gebruik heb ik de pijnstillende medicatie significant kunnen verminderen. Toen mijn oorclips niet werkten, bemerkte ik een duidelijke toename in pijn in mijn handen, voeten, knieën en schouders, in feite overal. Ik heb de Bupronorphine (voorgeschreven? medicatie) van 1600 mg afgebouwd naar 600 mg.”

“Na 4 weken de Alpha-Stim® gebruikt te hebben, bemerkte ik een verbetering van de pijn in mijn benen. Zelfs mijn masseur merkte op dat mijn kuiten, die aanvoelden als beton, minder stijf waren.”

“In juni/juli dit jaar las ik voor het eerst over de Alpha Stim 100 in het fibromyalgie “familie magazine” en op dat moment had ik een verschrikkelijke tijd vanwege de fibromyalgie klachten. Ik heb contact opgenomen met Linda Horncastle voor verdere details over dit apparaat en ze was erg behulpzaam per e-mail en over de telefoon en mijn Alpha-stim 100 kwam begin augustus binnen. Mijn ergste klachten wat betreft de fibromyalgie waren in die tijd oog- en hoofdpijn die vaak uitmondden in erge migraines, piekeren/angst, depressie en vermoeidheid. De oog- en hoofdpijn waren erger dan ooit en ik had deze ziekte al zo’n 10 jaar. Ik nam steeds meer pijnstillers, samen met hoofdpijnpatches. De pijn die ik had trok me naar beneden en de vermoeidheid was verschrikkelijk. Dit had het gewoonlijke effect op angst en depressie. Na de oorclips ongeveer een maand te hebben gebruikt merkte ik een verschil in de pijn in mijn ogen en hoofd en één van de ergste zaken, “de angst” verbeterde. Ik heb ook een nieuwe bril gekregen en begon bij de lokale sportschool met lichte oefeningen en bleef doorgaan met de afspraken bij de chiropractor en de masseur. Eerder dat jaar had ik had cognitieve gedragstherapie gehad m.b.t. depressie, dus ik kon wat positiever denken, maar ik weet dat de Alpha-stim mij heeft geholpen bij mijn vooruitgang, vooral met de klachten die ik hierboven beschreven heb. Ik hoop dat dit nog verder zal verbeteren met hulp van de Alpha-Stim en ik zou het iedereen die dezelfde klachten heeft als ik heb beschreven in mijn brief, willen aanbevelen.”

“Ik ben begonnen met het gebruik van de Alpha Stim 100, nadat ik bij een fibromyalgieconferentie ben geweest in Bracklesham Bay, dichtbij Southhampton. Ik was verrast en verheugd over de resultaten op het verminderen van de pijn en angst en het heeft me in staat gesteld om te slapen en nog belangrijker, de droomslaap weer te ervaren.”

“Op een recente fibromyalgie conferentie in South Downs Holiday Village, Bracklesham Bay, UK,  werd ik compleet in beslag genomen door een voordracht door Linda Horncastle over de Alpha-Stim, Microcurrent Stimulator. Ik leidt aan fibromyalgie en ben de laatste 4 jaar niet in staat geweest om te werken. Ik leid een steungroep voor fibromyalgiepatienten in Drogheda in Ierland. Een groep van ons attendeerde ons op deze mooie conferentie, geleid door Jeanne Hambleton, en het was de beste reis ooit als het om mijn pijn gaat. Ik luisterde naar Linda en hoorde haar verhaal aan over haar leven waarin ze moet omgaan met fibromyalgie en hoe ze de alpha-stim zo prachtig vond. Voordat ze was uitgepraat, wist ik dat ik niet naar huis zou gaan zonder zo’n mooi apparaat! Ik schafte de Alpha Stim 100 aan en kon niet wachten om het thuis uit te proberen. Wat een verbluffende resultaten! Mijn slaap is erg verbeterd door het gebruik van de CES. Ik word nu ‘s ochtends wakker met het gevoel dat ik echt geslapen heb. Al die jaren werd ik wakker met het vermoeide gevoel dat ik had voordat ik naar bed ging. Dit apparaat heeft mijn leven verbeterd. Niet alleen is mijn slaap verbeterd, maar de alpha stim 100 heeft ook probes waarmee je zelf pijn kan behandelen en dat noem ik “magie”. Ik heb al zoveel pijnstillers gebruikt, maar ik moet zeggen dat dit apparaat schitterend is. Wanneer ik nu pijn heb dan kan ik mezelf behandelen met de probes die de microstroom door de pijnvolle gebieden stuurt, wanneer en waar ik wil, zonder zorgen te maken over chemicaliën in voorgeschreven medicatie. Onlangs heeft mijn zoon Paddy, zijn 4 verstandskiezen laten verwijderen en mijn Alpha Stim is erg bruikbaar geweest hierbij. Het was een moeilijke tijd voor hem en op een avond kon hij zijn mond niet ver open doen, toen hij probeerde te eten. Toen kwam de alpha stim tevoorschijn en een paar minuten later kon hij zijn eten naar binnen werken! Hij was zo verbaasd wat dit apparaat heeft gedaan. Hij gebruikte al zijn voorgeschreven medicatie, maar deze vlakte de pijn alleen maar af en kwamen niet in het gebied terecht waar het nodig was. Met de alpha stim kon ik in zijn gezicht in de pijnvolle gebieden werken en hij merkte meteen verlichting! Net magie

“Ik heb nu 2,5 jaar last van fibromyalgie. Zo was het, ik leefde ermee en het nam mij over en bepaalde hoe ik mijn leven leidde. Dit was zo tot 10 weken geleden en na een hoop gekreun en gesteun, heb ik een alpha stim 100 gekocht waarover ik gelezen had in het familiemagazine. “Waarom zou dit werken?” vroeg ik mijzelf keer op keer af! Ik dacht, laat ik maar optimistisch zijn en het gewoon doen. Nu bepaal ik hoe ik mijn leven leidt en dat kan alleen maar dankzij de alpha stim 100. Fantastisch.”

“Ik ben een 48-jarige vrouw die al meer dan 10 jaar last heeft van een constante chronische, demoraliserende pijn, hoofdzakelijk in mij benen en knieen. 3 jaar geleden ben ik gediagnosticeerd met fibromyalgie. Ik heb alles geprobeerd, van medicatie zo extreem als morfine, vele behandelingen waaronder acupunctuur en fysiotherapie en heb een keyhole operatie ondergaan. Hoe dan ook, ondanks al mijn inspanningen en die van mijn begripvolle dokter, ervaarde ik tot voor kort zoveel pijn dat ik me meestal gedeprimeerd en verdrietig voelde in de afgelopen jaren. Dit werd versterkt door het feit dat ik niet meer dan 2 uur per dag kon slapen over de afgelopen jaren. Dit, gecombineerd met de pijn, betekende dat ik mijn werk, waar ik van hield, moest opgeven en mijn gezondheid is zover verslechterd dat ik in de afgelopen jaren mijn sociale leven heb opgegeven en hoofdzakelijk binnen zat en er alleen uit ging als dat echt nodig was. Ongeveer een maand geleden liet mijn neef me een artikel zien in een vrouwenmagazine over een apparaat dat de Alpha Stim 100 heette en dat gebaseerd is op de Cranial Electrotherapie Stimulation. Ik was aanvankelijk sceptisch, maar wanhopig als ik was, besloot ik het apparaat een kans te geven. Dus bestelde ik het die avond en de volgende dag kwam de koerier het brengen! Het was compact en heel makkelijk te gebruiken. Ik heb het die nacht geprobeerd en ik was erg blij te merken dat de pijn meteen verlichtte. Ik moet eerlijk bekennen dat ik versteld stond. Ik had aanvankelijk niet veel vertrouwen in het apparaat. Ik heb het nu ongeveer een maand en de pijn is momenteel op een niveau, waarop mijn leven veel lonender is. Het lukt me om 6 uur slaap per nacht te pakken, wat natuurlijk maakt dat ik veel beter in mijn vel zit. Ik begin nu weer zin te krijgen om vrienden te zien, omdat ik nu niet meer constant pijn heb en vermoeid ben. Zelfs de stijfheid in mijn enkels, die overweldigend was elke ochtend, is duidelijk verminderd. Waar eerst mijn leven constant draaide om de pijn, vermoeidheid en wanhoop, kan ik nu eerlijk zeggen dat ik niet meer zonder mijn Alpha Stim wil en weer hoop heb voor de toekomst.”

“Ik was blij verrast hoe snel ik een verschil merkte in mijn energieniveau en een vermindering in pijn!”

“In het begin was ik erg behoedzaam tot ik rond kerst en nieuwjaar 2009 met Linda Horncastle sprak en ze me goede informatie gaf hoe ik het meeste uit dit product zou kunnen halen. Ik merkte dat de AS 100 fantastisch was voor gezichtspijnen en op 6 januari 2010 ben ik gevallen en heb ik de AS 100 gebruikt om de pijn te verminderen. Ik vind dit product veilig en effectief (effectiever dan al het andere dat ik ooit heb gebruikt) voor pijn, angst, depressie en slaap.”

Het effect was er meteen, wanneer ik de clips had aangebracht verdween mijn hoofdpijn en voelde ik een kracht die ik niet ken. Ik was zo lang weggeweest dat Spencer naar me toe kwam en veronderstelde dat ik onderuit was gegaan, maar in plaats daarvan was hij getuige van een “lazarus moment” toen hij me op en neer zag lopen zonder enige vorm van hulp. Die nacht heb ik de eerste nacht doorgeslapen sinds jaren. Nu wil ik niet meer zonder de Alpha Stim. Ik gebruik het twee keer een gedurende 20 minuten op een dag. Het heeft me mijn leven terug gegeven en, net zo  belangrijk, het heeft de kwaliteit van leven verbeterd en dat van mijn familie ook. Mijn zonen hoeven zich geen zorgen meer te maken om mij en Spencer is gestart met een fulltime baan. Nu bereiden we ons voor op kerst, iets dat ik nooit voor mogelijk heb gehouden. 

Alpha Stim M

Pak fibromyalgie aan met de Alpha Stim !

Bestel nu >