De oplossing voor angst

De Alpha-Stim®heeft een sterke reputatie verkregen als het gaat om een natuurlijke behandeling bij angst en symptomen passend bij angststoornissen. Alpha-Stim® is bewezen effectief bij zowel langdurige episodes van angst als in het voorkomen van angst.

Alpha Stim biedt een effectieve oplossing voor angst- en paniekklachten

Als u worstelt met angst, kan het moeilijk zijn om u te herinneren wanneer het voor het laatst was dat u zich ontspannen of onbezorgd voelde. Angst kan zorgen voor paniekaanvallen en kan uw dagelijks leven sterk beïnvloeden. Vaak is angst ook gelinkt aan depressie. Wanneer u zich in beslag genomen voelt door golven van angst, heeft u een veilige oplossing nodig die u snel verlichting geeft en u erbij helpt uw zelfvertrouwen en zin in het leven terug te geven.

De Alpha-Stim AID is een klein apparaat en eenvoudig in gebruik. Het maakt gebruik van bewezen veilige en effectieve microstroomtherapie waarmee uw angstklachten sterk verminderen. De technologie is gebaseerd op een gepatenteerde golfvorm die grondig onderzocht is en zich ruimschoots bewezen heeft. De golfvorm wordt tot stand gebracht tussen twee elektrodes die aan de oorlellen zijn bevestigd. Die elektrodes sturen een signaal naar de hersenen wat de angst vermindert.

Ontdek zelf wat de Alpha-Stim voor u kan betekenen en probeer hem 6 weken zelf uit. Indien u na die 6 weken besluit de Alpha-Stim aan te schaffen, krijgt u de betaalde huur als korting op de aanschafprijs.

EFFECTIEF OP LANGE TERMIJN

Na 5 weken behandeling met de Alpha-Stim, rapporteerden deelnemers een daling in angst van gemiddeld 94%.1

DIRECT RESULTAAT

Het gebruik van de Alpha-Stim tijdens tandartsbezoeken leverde gemiddeld 61% minder angst op bij tandartspatiënten.2

Hoe werkt het?

Uw stemming en emoties, inclusief angst, worden geregeld door elektrochemische signalen in uw hersenen. Als deze signalen niet goed functioneren, kunnen de hormonen en neurotransmitters die uw emoties regelen, uit balans raken.

De Alpha-Stim AID beïnvloedt deze signalen, waardoor angst en depressie afnemen, uw stemming verbetert en u gaat beter slapen.

De meeste gebruikers ervaren al een directe vermindering van angst tijdens de eerste behandeling. Het effect van de Alpha-Stim werkt cumulatief. Dit houdt in dat het resultaat per behandeling verbetert en effectiever wordt. Ook betekent dit dat het effect niet afneemt na verloop van tijd, wat bij medicijnen wel het geval is.

De Alpha-Stim® is daarbij sterk aan te raden bij kortdurende angsten, vanwege zijn vermogen ontspanning te creëren.

Cranial Electrotherapy Stimulation (CES) stimuleert de productie van alpha-golven in het brein, wat een staat van ontspannen aandacht creëert. Deze staat helpt niet alleen om fysiek te ontspannen, maar zorgt ook voor een herbeoordeling van de situaties en omstandigheden die de angst veroorzaken.

Alpha-Stim® is effectief bij:

  • Paniekstoornissen
  • Obsessief-compulsieve stoornissen
  • Bipolaire stoornissen
  • Posttraumatische stressstoornissen
  • ADHD
  • Fobieën

Houd er rekening mee dat individuele resultaten kunnen variëren en dat deze afhangen van een individuele reactie op de Alpha-Stim.

1 Barclay TH, Barclay RD. A clinical trial of Cranial Electrotherapy Simulation for anxiety and comorbid depression. Journal of Affective Disorders. 2014; 164:171-77. Presented at the American Psychological Association National Conference, Honolulu, July 2013
2 Winick RL. Cranial Electrotherapy Simulation (CES): A safe and effective low cost means of anxiety control in a dental practice. General Dentistry. 1999; 47(1):50-55.

Alpha Stim AID

Alpha Stim behandelt angst- en paniekklachten effectief

Bestel nu >