Waarom Alpha Stim?

Al sinds 1981 is de Alpha-Stim® technologie bekend vanwege zijn superieure effectiviteit bij pijngerelateerde stoornissen en psychologische toestanden. De Alpha-Stim® technologie is niet te vergelijken met TENS. De resultaten zijn langdurig en nemen toe.

Waarom werkt het?

  • Er zijn toenemende, langdurige resultaten
  • De behandeling is comfortabel
  • Het is gemakkelijk in gebruik
  • Het maakt gebruik van een lage stroomdosering en is daardoor veiliger dan andere apparaten voor pijnbestrijding
  • Het is betrouwbaar, heeft een ingebouwd zelftest-systeem en er zit 5 jaar garantie op

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha-Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.

The Alpha-Stim® M

De Alpha-Stim® M brengt Microcurrent Electrical Therapy (MET) samen met Cranial Electrotherapy (CES) als nooit tevoren. Microcurrent Electrical Therapy is een bewezen effectieve methode om acute, chronische en post-operatieve pijn te behandelen. Dit omvat allerlei verschillende condities, inclusief problemen die moeilijk te behandelen zijn met andere methoden. Het apparaat werkt met een lichte elektrische stroom naar het lichaam, die een langdurige pijnverlichting geeft. Waar TENS-apparaten een sterke stroom gebruiken, werkt MET met een veel lagere en veiligere stroom om blijvende, toenemende resultaten te bereiken.

Door het combineren van CES met MET heeft het apparaat de mogelijkheid diverse psychologische toestanden als stress, angst en slapeloosheid te behandelen.

The Alpha-Stim® AID

De Alpha-Stim® AID kan gebruikt worden voor het behandelen van stress, slapeloosheid en depressie. Het apparaat maakt voornamelijk gebruik van CES (Cranial Electrotherapy Stimulation). Het concentreert zich op het kalmeren en ontspannen van het lichaam met kleine elektrische stroompjes die worden toegediend via oorsensoren. De behandeling is veilig en kan veelal worden gecombineerd met andere behandelingen. Met het apparaat aangesloten op de oorsensoren, ervaart het overgrote deel van de mensen een prettig en kalmerend gevoel

Alpha Stim Nederland producten