Alpha Stim Onderzoek

Bekijk de resultaten van de onderzoeken, ontdek hoe Alpha Stim werkt en raak op de hoogte van de lichte bijwerkingen en eventuele contra-indicaties.Tevens vind u hier een prijsvergelijking van meerdere behandelingen in vergelijking met Alpha-Stim.

Contra-indicaties

Contra-indicaties: De Alpha-Stim kan mogelijk de werking van pacemakers (vooral zogenoemde “demand” pacemakers) beïnvloeden. Ook is niet aangetoond dat het gebruik ervan tijdens de zwangerschap veilig is. Stimuleer nooit direct op de ogen, of op de sinus carotis (op de nek, naast het strottehoofd). Verder wordt het niet aanbevolen de Alpha-Stim te gebruiken indien er sprake is van epilepsie. De veiligheid van CES bij epilepsie is niet aangetoond.

Voorzorgsmaatregelen: Het besturen van mogelijk gevaarlijke machines of voertuigen wordt ten strengste afgeraden tijdens, en in sommige gevallen tot enkele uren na, de behandeling. De veiligheid van de stimulatie is niet onderzocht gedurende zwangerschap. In zeldzame gevallen is er melding gemaakt van een verlaagde bloeddruk door CES. Voorzichtigheid is daarom geboden tijdens het gebruik van de Alpha-Stim AID in combinatie met medicijnen voor hoge bloeddruk

Alpha Stim Nederland producten