Over Alpha-Stim® Nederland

Alpha-Stim® Nederland vertegenwoordigt de producten en accessoires van Alpha-Stim, die worden geproduceerd door Electromedical Products International, Inc (EPII).

Alpha-Stim Nederland vertegenwoordigt de producten en accessoires van Alpha-Stim, die worden geproduceerd door Electromedical Products International, Inc (EPII). De Alpha Stim is in de Verenigde Staten goedgekeurd door de FDA (FDA cleared) voor de behandeling van angst, slapeloosheid, depressie en acute, posttraumatische en chronische pijn. Tevens heeft EPII het CE-keurmerk gekregen voor wettelijke goedkeuring in Europa (via de Europese richtlijn voor medische hulpmiddelen), staan op de UL (Underwriter’s Laboratory) veiligheidslijst, zijn gelicentieerd door TGA (Australië) en goedgekeurd in het grootste deel van de wereld, waaronder China, Japan en Korea.

Onze ervaring met Alpha-Stim®

In 2012 hebben wij de Alpha-Stim® aangeschaft en binnen een kleine groep geïnteresseerden getest. We wisten eigenlijk niet wat we moesten verwachten, maar tot onze verbazing gaven meerdere gebruikers aan dat hun slaap erdoor verbeterde. Zowel het inslapen als het doorslapen ging gemakkelijker.

Een goede nachtrust is essentieel voor een optimale gezondheid. ‘s Nachts herstelt het lichaam en de geest zich, zodat we een gezonde hersenfunctie en sterke weerstand behouden. Voldoende slaap is belangrijk voor de kwaliteit van leven en voor onze veiligheid. Het zorgt ervoor dat we ons overdag energiek en fit voelen.

Daarentegen leidt een slaaptekort tot de verzwakking van ons immuunsysteem, waardoor we sneller ziek worden. Ook kan een slaaptekort leiden tot het maken van verkeerde beslissingen. We zijn minder goed in staat om ons te concentreren, wat tot gevaarlijke situaties in het verkeer kan leiden of tot verslechterde prestaties op werk – met alle gevolgen van dien.

Daarnaast beïnvloedt een gebrek aan een goede nachtrust onze persoonlijke relaties. Door slaaptekort kunnen we sneller geïrriteerd raken, sneller ruzie maken met onze partners of angstig worden.

Alpha-Stim®: bewezen, natuurlijk middel als alternatief voor medicijnen

De Alpha-Stim® is een natuurlijk, effectief middel dat mensen helpt bij het verminderen van angst, depressie, slapeloosheid, pijn, fibromyalgie en verslavingen. Meer dan tien miljoen mensen hebben sinds het bestaan van de Alpha-Stim® geprofiteerd van de klinisch bewezen Alpha-Stim® technologie.

Zo laat een gebruiker zien hoe ze na zestien jaar getraumatiseerd te zijn, eindelijk wat verlichting vindt:

“Na het gebruik van de Alpha-Stim, spring ik niet meer van mijn stoel bij elke schaduw en elk geluid.”

Een andere gebruiker vertelt:

“Ik kocht de Alpha-Stim en al na een maand voelde ik me ZO veel beter. Ik voel me nog steeds beter, maar blijf het gebruiken terwijl ik start met het afbouw-proces van mijn antidepressiva.””

De effectiviteit van de Alpha-Stim® wordt niet alleen ondersteund door de vele ervaringen van de gebruikers. Het wordt eveneens ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Artsen- en patiëntenonderzoeken tonen aan dat 90% van de mensen die Alpha-Stim® CES- en MET-apparaten gebruiken, aanzienlijke verlichting ervaren bij het gebruik tegen pijn, angst, depressie of slapeloosheid.

Dit wordt ondersteund door meer dan 100 afgeronde onafhankelijke onderzoeken en gepubliceerde rapporten.

Over de ontwikkelaars van Alpha-Stim®

Electromedical Products International, Inc. (EPI) werd in 1981 door dr. Daniel L. Kirsch opgericht om de geavanceerde medische technologie van Alpha-Stim® wereldwijd te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen. Het bedrijf werd gelanceerd met een geavanceerd klinisch model, de Alpha-Stim 2000. Destijds woog het meer dan 18 kilo en kostte het 5.850 dollar.

Sindsdien heeft de vooruitgang in elektronica en computertechnologie de grootte en de prijs van het CES-apparaat aanzienlijk helpen verlagen, en tegelijkertijd de efficiëntie en het gebruiksgemak helpen verbeteren.

Wanneer u investeert in Alpha-Stim CES-apparatuurtechnologie – of u nu een patiënt bent, een arts die op zoek is naar een veilige, effectieve benadering van pijnverlichting en stemmings- en slaapbehandeling, of een distributeur die een geavanceerde medische technologie op de markt wil brengen – u investeert in veel meer dan een medisch apparaat. EPI ondersteunt haar producten en klanten volledig door middel van voortdurend onderzoek, onderwijs en klinische ondersteuning.

Disclaimer

De informatie op deze website of de informatie waarnaar wordt gelinkt, is niet bedoeld en mag niet worden geïnterpreteerd als medisch advies, noch is de informatie een vervanging voor professionele medische expertise of behandeling.

Als u een medisch probleem heeft, dient u contact op te nemen met uw zorgverlener of een andere professionele medische behandeling te zoeken. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel een bezoek aan uw huisarts niet uit vanwege iets dat u op deze website of in gelinkt materiaal heeft gelezen. Als u denkt dat u een medisch noodgeval hebt, bel dan onmiddellijk uw arts of de hulpdiensten.

U kunt contact met Alpha-Stim® Nederland opnemen via de volgende kanalen:

E-mail: info@alpha-stim.nl
Adres: Postbus 390 5060 AJ OISTERWIJK

Alpha-Stim Nederland

KVK: 87169460
BTW nummer: NL.004368004.B03