De Oplossing voor Fibromyalgie

Alpha-Stim® is een vriendelijke, non-invasieve behandeling. In tegenstelling tot sommige medicatie tast het de alertheid van het brein niet aan. Er wordt gebruik gemaakt van kleine microstroompjes, die dichtbij het elektriciteitsniveau dat van nature voorkomt in het lichaam liggen.

Alpha Stim biedt een effectieve behandeling voor Fibromyalgie

Hevig pijn en onrustige nachten. Als u last hebt van fibromyalgie, kunnen de pijn en vermoeidheid uw dagelijks leven negatief beïnvloeden. De hoop dat u op een ochtend weer uitgerust en zonder pijn wakker wordt, vermindert met de dag. Gelukkig kan dat veranderen!

Hoe helpt de Alpha-Stim® bij Fibromyalgie?

De Alpha-Stim M is een klein apparaat en is eenvoudig in gebruik. De Alpha-Stim stuurt elektronische micropulsen in een exclusieve golfvorm naar de bron van de pijn. Deze unieke, gepatenteerde golfvorm is zeer verfijnd en grondig onderzocht. Ook zorgt de Alpha-Stim door middel van Craniale Elektrotherapie Stimulatie (CES) ervoor dat u beter in slaap valt en weer uitgerust wakker wordt.

Het toedienen van de microstroompjes bevordert de werking van de verschillende systemen van het lichaam. Zo verbetert dat de circulatie en bevordert het het functioneren van de cellen.

In het brein worden alpha-golven gestimuleerd, wat leidt tot een ontspannen en alert gevoel. Dit dempt vervolgens de over-actieve ‘vecht-en-vlucht’-respons, die er bij fibromyalgie voor zorgt dat pijn toeneemt en die een slaapbelemmerend effect heeft.

Fibromyalgie behandeling met alpha stim m

Ontdek zelf wat de Alpha-Stim voor u kan betekenen en probeer hem 6 weken uit. Indien u na die 6 weken besluit de Alpha-Stim aan te schaffen, krijgt u de betaalde huur als korting op de aanschafprijs.

ernstige pijn vermindered

Directe resultaten

In een onderzoek naar patiënten met ernstige pijn zorgde de Alpha Stim voor een reductie van de pijn na slechts 5 behandelingen.1

chronische pijn verbetered met de alpha stim

Functionele verbetering

Patiënten met chronische pijn die de Alpha-Stim gebruikten, rapporteerden een significante verbetering van hun functionaliteit in tegenstelling tot patiënten die een placebo kregen en patiënten in de groepen met ‘gebruikelijke zorg’.2

Zo werkt het

Het gevoel van pijn wordt langs miljarden zenuwcellen door uw lichaam gestuurd. Deze cellen geven pijnsignalen door met elektrochemische pulsen. De golfvorm van de Alpha-Stim M regelt de signalen in de cellen om het gevoel van pijn te verlichten zonder gebruik van medicatie.

Met de probes of elektrode-pads direct op de plaats van de pijn geplaatst, zorgt de Alpha Stim op een veilige manier voor een snelle verlichting van verschillende soorten pijn zoals die ervaren worden bij fibromyalgie.

Naast behandeling van pijn, biedt de Alpha-Stim M Craniale Elektrotherapie Stimulatie (CES). CES zorgt ervoor dat de overactieve ‘vecht-of-vluchtresponse’, die bij fibromyalgie zorgt dat pijn en slapeloosheid toenemen, verzwakt.

De Alpha-Stim is ontwikkeld om de behoefte aan medicatie te verminderen of zelfs weg te nemen. Wel is de Alpha-Stim veilig te gebruiken in combinatie met pijnstillende medicatie.

Alpha Stim voor Depressie behandeling

Ervaringen van gebruikers met Fibromyalgie

“Ik kan niet geloven wat een verschil het Alpha-Stimapparaat heeft gemaakt. Net als Linda, heb ik fibromyalgie, maar ik heb ook Lupus, dus geen goede combinatie. Ik heb de Alpha-Stim weken gebruikt en ik voel me al zo veel beter. Ik heb nog steeds moeite met in slaap vallen, maar de gemiddelde tijd voor ik in slaap val, is afgenomen van 100 minuten naar 75 minuten en hoewel ik nog steeds 4 tot 5 uur later wakker word, slaap ik nu vrijwel gelijk weer in, in plaats van dat ik zo’n 2 uur lang tracht weer in slaap te vallen. Dus in plaats van dat ik me bij het wakker worden uitgeput voel, word ik nu, na 8 tot 9 uur slaap, voor het eerst in jaren uitgerust en alert wakker.”

“Ik heb een grote verbetering in mijn gezondheid bemerkt met de Alpha-Stim 100, namelijk een verbetering in slaap, pijn en een algemeen gevoel van welbevinden. Hoewel ik dingen rustig aan moet doen, door mijn problemen met duizeligheid, heeft Linda Horncastle me geholpen met advies op dit gebied en dit heeft me veel geholpen.”

“Sinds ik de Alpha-Stim 100 gebruik, heb ik de pijnstillende medicatie significant kunnen verminderen. Toen mijn oorclips niet werkten, bemerkte ik een duidelijke toename van in pijn in mijn handen, voeten, knieën en schouders; in feite overal. Ik heb de Bupronorphine van 1600 mg afgebouwd naar 600 mg.”

Houd er rekening mee dat individuele resultaten kunnen variëren en dat deze afhangen van een individuele reactie op de Alpha-Stim.

1 Holubec JT. Cumulative response from Cranial Electrotherapy Stimulation (CES) for chronic pain. Practical Pain Management. 2009; 9(9): 80-83
2 Taylor AG, Anderson JG, Riedel SL, et al. Cranial Electrotherapy Stimulation improves symptoms and functional status in individuals with fibromyalgia. Pain Management Nursing. 2013 Dec; 14(4): 327-335.

Alpha Stim M

Pak fibromyalgie aan met de Alpha Stim !

Bestel nu >