Alpha Stim Ervaringen

Bekijk de ervaringen van andere Alpha Stim gebruikers.

Ervaringen van gebruikers met angstklachten

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.

“Ik heb het nauwgezet elke ochtend gebruikt en de toenemende voordelen zijn nu erg duidelijk. Mijn angst is bijna weg, het komt zo nu en dan even opzetten, maar in het algeheel voel ik me veel kalmer en vrolijker!”

“Ik heb jarenlang last gehad van een depressie met angstklachten op de achtergrond, maar heb medicatie voor de angst geweigerd – ik was bereid om alles te proberen om weer normaal te worden. Ik kwam een artikel in de krant tegen over de Alpha Stim en kocht er één. Ik gebruik het nu drie maanden. Na de eerste twee weken voelde ik me al een stuk beter dan ik me lange tijd gevoeld had; na een maand was de verbetering fenomenaal. Mijn vrouw heeft angst tijdens het ontwaken; deze angst houdt maar enkele minuten aan maar ook zij heeft gemerkt, wanneer ze het apparaat gebruikt, ze zonder angst wakker wordt. Ik heb de Alpha Stim al aangeraden aan een vriend van mij – ik stond er in eerste opzicht cynisch tegenover, maar nu niet meer – het werkt! “

“Ik wil jullie vertellen dat ik een trainingscursus met mijn grootste groep studenten heb gehouden op maandag en dinsdag deze week en heb niet alleen geen enkel moment van aarzeling of zenuwen of angst gehad maar vond het daarnaast ook geweldig om te doen en voelde me weer echt mijn oude ik!! Ik kan niet geloven dat ik slechts een paar maanden geleden nog zo over mijn toeren raakte wanneer ik iemand één op één les moest geven. Het is echt fantastisch om me opnieuw zo zelfverzekerd en vrolijk te voelen en ik moet de Alpha-Stim hiervoor bedanken!”

“Ik gebruik het apparaat nu voor een aantal weken en voel me beslist kalmer. Daarnaast slaap ik zo goed! Ik heb het 20 minuten lang op stand 3 gebruikt en krijg geen hoofdpijn meer. “

“Ik gebruik de Alpha Stim nu voor een aantal weken en heb beslist gemerkt dat mijn stemming is verbeterd en mijn angst is afgenomen. Ik was in eerste instantie geintroduceerd met de Alpha Stim door mijn acupuncturist, waar ik in behandeling was voor vermoeidheidsklachten, die mij er één had uitgeleend. In een korte tijd was ik in staat om te zien dat mijn angst was verminderd en mijn stemming was veerkrachtiger. Ik zou dit apparaat zeker aanbevelen aan mensen die een manier zoeken om van hun angst en depressie af te komen maar niet gericht zijn op medicatie alleen. Ik heb het apparaat een uur in de ochtend gebruikt en twintig minuten tijdens de theetijd en ik vind dat het mijn stemming stabiliseert en verhoogt. Ik volg ook met regelmaat een Reiki behandeling en volg daarnaast een online cognitief- gedragstherapeutische cursus. Ik geloof dat de Alpha Stim me meer energie en positiviteit heeft gegeven om de dag aan te kunnen. Daarnaast heeft het me meer controle gegeven over hoe ik de lange termijn invloed van angst en een verminderde stemming kan oplossen en ik ben blij om dit product aan te mogen bevelen. “

“ De AS 100 arriveerde gistermiddag erg snel. Ik had vandaag mijn eerste sessie met gebruik van de oorclips en ik merkte meteen bepaalde positieve resultaten van kalmte en ontspanning. Deze gevoelens waren erg mild, maar ik ben behoorlijk enthousiast. En het is zo fijn om te weten dat de soort steun die jullie geven slechts een telefoontje verwijderd is. Ik ben erg onder de indruk van jullie ondersteuning naar klanten, ik kan merken dat jullie geïnteresseerd zijn in meer dan alleen het verkopen van de apparaten en dat maakt een duidelijk verschil voor de mensen die het gebruiken. “

“Na drie weken gebruik, heb ik elke nacht goed geslapen, ben ik nog steeds kalmer en minder angstig, en dat vreselijke gevoel wanneer je plotseling klaarwakker bent als je in bed ligt, lijkt verbannen te zijn.”

“De eerste keer dat ik het gebruikte was de meest duidelijke ervaring – ik voelde na een half uur dat mijn stress-respons gewoon weg smolt. Ik voel me over het algemeen kalmer en positiever sinds ik het gebruik.”

“Het Alpha-Stim SCS apparaat heeft bij mij een rol gespeeld in het helpen terugkeren op het werk. Mijn coach merkte het verschil op toen ik startte met het gebruik van de oorclips. Zij gaf aan dat ik beter in staat was om over dingen te discussiëren zonder ervan van slag te raken. Als ik me nu op het werk angstig begin te voelen, maak ik de oorclips vast en voel ik me goed.”

“Na 5 weken zijn mijn angstaanvallen voor 99% verdwenen. Ik gebruik nog steeds mijn Alpha Stim wanneer ik me wil ontspannen, en dat voelt goed.”

“Erg verslavend en ontzettend gemakkelijk, de Alpha Stim is het antwoord voor totale ontspanning waar iedereen van ons naar heeft gezocht. Het is zo comfortabel om achterover te leunen en te voelen dat al je angst wegglijdt.”

“Ik ben een gepensioneerde huisarts en daarom sta ik normaal gesproken wat sceptisch tegenover nieuwe behandelingen. Hoe dan ook, mijn vrouw was erg depressief en haar slaappatroon was voor zolang ik me kan herinneren al ernstig verstoord. Ikzelf ben ongeveer vier jaar depressief geweest en lijdt aan rugpijn. Mijn verwachtingen waren niet erg hoog, maar ik las de onderzoeken over de resultaten van het apparaat, en dacht het is het proberen waard. De allereerste nacht dat mijn vrouw de Alpha Stim gebruikte, sliep ze de hele nacht en had ze geen andere verstoorde nacht meer voor twee weken. Normaal gesproken denk ik dat het een week ofzo duurt voordat de voordelen zichtbaar zijn van het gebruik. Later was haar depressie significant verbeterd. Daarnaast gebruikte ze de Alpha Stim om haar paniekaanvallen succesvol te stoppen. Mijn oudste dochter werd toevallig ook erg depressief; een nasleep van een eerdere griep. We hebben haar onmiddellijk ons apparaat gedoneerd en kochten zelf een tweede. Het was zo gunstig dat ik eerlijk kan zeggen dat ik haar nog nooit eerder zo vrolijk heb gezien sinds dat ze tien jaar oud was (ze is nu eind 30). Haar man kwam erachter dat de batterij opraakte en stormde weg om meer batterijen te kopen. We hebben allemaal korsten op onze oren vanwege overmatig gebruik, maar verder zijn er geen problemen. Ik zou iedereen met soortgelijke problemen van stress het apparaat aanbevelen. Ik heb nu inderdaad nu een derde apparaat gekocht die ik aan een vriend ga doneren die overspannen is. In eerste instantie kocht ik het apparaat van een andere bron, maar voor alle recente aankopen heb ik de Alpha Stim site gebruikt. Hun producten zijn iets goedkoper dan elders, maar veel belangrijker is dat de items steevast de volgende dag gearriveerd waren, en het personeel was zeer vriendelijk en erg behulpzaam. “

Alpha Stim AID

Alpha Stim behandelt angst- en paniekklachten effectief

Bestel nu >