De Oplossing voor Depressie

De Alpha-Stim® helpt gevoelens van depressiviteit te verminderen. De werking van de Alpha-Stim® is gebaseerd op recente ontwikkelingen en inzichten op vlak van biofysica. De therapeutische mogelijkheden worden wereldwijd enthousiast ontvangen door gezondheidszorgprofessionals en patiënten. Resultaten die met de Alpha-Stim® behaald kunnen worden zijn bevestigd in verschillende klinische studies.

Laat depressie u niet neerhalen

Als u depressief bent, is het moeilijk te geloven dat er hoop is. Als depressie ervoor zorgt dat u geen tijd meer wilt doorbrengen met uw vrienden en dat u niet meer de dingen kan doen waarvan u geniet, dan heeft u een vriendelijke oplossing nodig die de depressie doorbreekt en u weer laat genieten van het leven.

De Alpha-Stimtechnologie is gebaseerd op een exclusieve, gepatenteerde golfvorm die grondig onderzocht is en die zich ruimschoots bewezen heeft. De golfvorm komt tot stand tussen twee elektrodes die aan de oorlellen zijn bevestigd. Die elektrodes sturen een signaal naar de hersenen om depressie te verminderen.

Ontdek zelf wat de Alpha-Stim voor u kan betekenen en probeer hem 6 weken uit. Indien u na die 6 weken besluit de Alpha-Stim aan te schaffen, krijgt u de betaalde huur als korting op de aanschafprijs.

Laat niets u stoppen. Huur Nu!

Alpha Stim voor depressie behandeling

Effectiviteit op lange termijn

Na een behandeling van 6 weken merkte Alpha-Stimgebruikers een verbetering van 43%.1

 Depressie symptomen vermindering bij mensen met angst en depressie

Vermindering van depressiesymptomen bij mensen met angst en depressie

82% van de patiënten rapporteerde een vermindering in depressiescores van 50% of meer.2

Zo werkt het

Uw stemming en emoties, inclusief depressie, worden geregeld door elektrochemische signalen in uw hersenen. Als deze signalen niet goed functioneren, kunnen de hormonen en neurotransmitters die uw emoties regelen, uit balans raken.

De Alpha-Stim AID beïnvloedt deze signalen, waardoor de depressie afneemt, uw stemming verbetert en u beter gaat slapen.

De meeste gebruikers ervaren een verlichting van hun depressie na 1 tot 3 weken. Het effect van de Alpha-Stim werkt cumulatief. Daardoor verbetert het resultaat per behandeling en steeds wordt behandeling steeds effectiever. Ook betekent dit dat het effect niet afneemt na verloop van tijd, wat bij medicijnen wel het geval is.

Alpha-Stim is ontwikkeld om de behoefte aan medicatie te verminderen of zelfs weg te nemen. Wel is de Alpha-Stim veilig te gebruiken in combinatie met medicatie.

Alpha Stim voor Depressie behandeling

De Alpha-Stim® behandelt depressie met microstroom. Dit wordt ‘cranial electrotherapy stimulation’ (CES) genoemd.

De behandeling is heel eenvoudig. De stroompjes worden toegediend via gebruiksvriendelijke oorsensoren, die aan beide oorlellen worden bevestigd. Bij dagelijks gebruik, om de dag of naar behoefte, kan in twintig tot veertig minuten een prettig, ontspannen gevoel geïnduceerd worden.

Depressie verminderen met Alpha-Stim®

De Alpha-Stim® wordt goed verdragen en is geheel veilig, in tegenstelling tot verschillende vormen van medicatie die gebruikt worden voor behandeling van stemmingsstoornissen. Medicatie kan ongewenste bijwerkingen hebben en sommige vormen van medicatie kunnen verslavend zijn. De Alpha-Stim® beïnvloedt de alertheid niet nadelig. Over het algemeen wordt bij dagelijkse behandeling na een tot twee weken een structurele vermindering van depressiviteit ervaren.

Houd er rekening mee dat individuele resultaten kunnen variëren en dat deze afhangen van een individuele reactie op de Alpha-Stim. 

1 Bystritsky A, Kerwin L, Feusner J. A pilot study of Cranial Electrotherapy Stimulation for generalized anxiety disorder. Journal of Clinical Psychiatry. 2008; 69:412-417. Presented at the American Psychiatric Association meeting, San Francisco, 2009.
2 Barclay TH, Barclay RD. A clinical trial of Cranial Electrotherapy Simulation for anxiety and comorbid depression. Journal of Affective Disorders. 2014; 164:171-77. Presented at the American Psychological Association National Conference, Honolulu, July 2013.

Alpha Stim AID

Laat depressie u niet neerhalen !

Bestel nu >