Alpha Stim Ervaringen

Bekijk de ervaringen van andere Alpha Stim gebruikers.

Ervaringen van gebruikers met Pijnklachten

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.

“Gedurende een aantal maanden had ik last van lage rugpijn. Deze pijn werd veroorzaakt door een combinatie van factoren, waarbij gewrichtsontsteking in mijn ruggenwervel en slijtage van mijn rug  door bukken en tillen een rol speelden. Ik heb mijzelf gediagnosticeerd met lagere lumbale pijn, dus pijn in de lendenwervels. De pijn was zeer extreem en hierdoor had ik er erg veel last van. De pijn was er vrijwel altijd en daardoor kon ik zelfs de simpelste taken gedurende de dag niet goed meer uitvoeren. Ik had moeite om te bukken, dingen op te pakken en bukken was erg pijnlijk en moeilijk. Het simpelweg opstaan van de bank was voor mij een uitdaging”

“Lage rugpijn is één van de meest voorkomende klachten die voor verzuim op het werk zorgen. De ‘Labour-Force-Survey’ van ‘The Office of National Statistics’ keek  op 16 mei van dit jaar naar de hoeveelheid dagen verzuim van werk in Engeland. Hieruit bleek dat nekpijn, rugpijn en pijn in de bovenste ledematen 25% van alle dagen afwezigheid per jaar verklaarden. In totaal spreken we over 34.4 miljoen werkdagen die ieder jaar verloren gaan.”

“Dit is een normaal gevolg van het ouder worden, het is het resultaat van slijtage. Het is mijn leeftijd. Mensen accepteren dat het deel wordt van hun leven en dat het hoort bij het ouder worden; ze slikken pijnstillers, maar deze hebben bijwerkingen. Pijnstillers die codeïne bevatten kunnen constipatie en verslaving in de hand werken. Anti-onstekingsmiddelen kunnen problemen met de spijsvertering tot gevolg hebben. Men moet dus voorzichtig zijn bij het voorschrijven van medicijnen voor oudere mensen.”

“Ik had pijnstillers en anti-ontstekingstabletten, welke mij enigszins hielpen. Toen probeerde ik de Alpha-Stim. De effecten van de Alpha-Stim waren niet te vergelijken. Het bracht mij door een zeer pijnvolle periode en ik ben sindsdien min of meer pijnvrij”. 

“Wat veel indruk op mij maakte was de snelheid waarmee het mijn pijnklachten verlichtte en hoe effectief het was. Hierdoor kon ik het gebruik van pijnstillers drastisch verlagen.”

“Een andere reden waarom ik de Alpha-Stim graag gebruik is het gebruiksgemak. Ik maak hem vast aan mijn riem en plak de elektroden op mijn rug. Ik heb de tijd aangepast tot een uur, 20 minuten of 10 minuten. De lengte van een behandelsessie is flexibel aan te passen. Je kunt je normale activiteiten gewoon voortzetten en er is niemand die weet dat je een behandeling ondergaat. Het is behoorlijk onschadelijk. Je kunt het iedere dag maanden lang veilig gebruiken en dat een groot voordeel van de Alpha-Stim. Er komen geen medicijnen bij kijken, dus je hebt geen last van bijwerkingen of een interactie met andere medicatie die je mogelijk gebruikt. Het is veilig te gebruiken en, nog belangrijker, zeer effectief.”

“De Alpha-Stim kan gebruikt worden voor allerlei soorten klachten zoals stress, verslaving en slapeloosheid. Wanneer het rugpijn kan verminderen, wat belooft dat wel niet voor andere klachten?”

“Mijn buurvrouw en ik hadden last van extreme rugpijn. Toen mijn buurvrouw op vakantie ging naar Frankrijk, gaf ik haar de Alpha-Stim. Bij terugkomst vertelde ze dat ze een hoop verlichting van haar pijn had ervaren door de Alpha-Stim. Ze was erg onder de indruk en ik heb de Alpha-Stim sindsdien nog niet terug gezien!

“Ik had vandaag mijn eerste ervaring met de Alpha Stim en was aangenaam verrast dat ik er bijna meteen baat bij had. De pijn in mijn knie die op dat moment erger was dan elk ander moment in het afgelopen jaar, was voor een belangrijk deel verminderd en de pijn in mijn rug en been werd ook minder. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak en hopelijk zetten de positieve resultaten zich verder voort.”

“Voordat ik een acupunctuurbehandeling en een Alpha-Stim behandeling onderging, had ik enorm veel pijn en voelde me ook extreem gespannen en uitgeput. De druk van deze moderne tijd en het ouderschap hadden invloed op mijn slaap, eetlust en mijn mogelijkheid om te functioneren. Ik heb twee Alpha-Stim behandelingen ondergaan in combinatie met acupunctuur. De voordelen tot nu toe zijn oneindig. Aanvankelijk voelde ik me, na het beeïndigen van de behandeling, ontspannen en geconcentreerd. De mentale uitputting die ik gewoonlijk voelde had plaatsgemaakt voor een gevoel van welbevinden en positiviteit. Ik voel me jonger en vrij van fysieke pijn, niet langer ontmoedigd bij het vooruitzicht van de komende week, maar klaar om er actief aan deel te nemen.”

“Ik leed aan acute pijn aan mijn knie en heb alle normale wegen, d.w.z. pijnstillers ed, geprobeerd, maar zonder effect. Mijn diëtist adviseerde mij om acupunctuur en een alpha-stim behandeling te proberen. Ik moet toegeven dat ik in de eerste instantie sceptisch was, maar na de behandeling te hebben ondergaan, stond ik versteld hoe snel de pijn afnam en gedurende de week aanzienlijk verlichtte. Ik zet nu de behandeling door en hoop de pijn verder te verlichten. Ik kan de behandeling echt aanbevelen. “

“Onlangs bezocht ik Martin om de opties te bespreken om te ontstressen vanwege mijn zware werkdruk. Martin suggereerde dat ik de Alpha Stim, waar ik nog niet eerder van gehoord had, zou kunnen gebruiken. Nadat ik wat over de resultaten die mensen in Amerika hadden behaald, had gelezen, besloot ik het een kans te geven. De resultaten waren verbluffend. Ik sliep beter dan ik in jaren had gedaan en het algemene gevoel van kalmte en welbevinden in week die volgde was verrassend. Dit alles door een behandeling die me in staat stelde om binnen een uur in slaap te vallen. Ik heb deze behandeling aan al mijn vrienden en familie aanbevolen.”

“Mijn sessie vandaag met Martin was geweldig! Ik kwam aan en verwachtte dat ik een acupunctuurbehandeling zou ontvangen voor mijn lang bestaande zenuwklachten. Na zorgvuldig mijn conditie in kaart te hebben gebracht, legde Martin uit dat een andere behandeling misschien effectiever zou zijn. De behandeling die bekend stond als Alpha Stim, werd snel en makkelijk uitgevoerd, zonder ophef. Mijn pijnniveau daalde sterk na al een paar minuten. De pijn was onmiddellijk van een 7 naar een 1 gegaan . Martin vulde zijn werk aan met een sessie acupunctuur en ontspanning. Ik was nu vrij van pijn voor het eerst in bijna vier jaar. Het woord wat ik gebruikte naar Martin was “euforisch”! Hij was doordacht, discreet en zorgzaam in zijn behandeling van mij. Ik kan hem niet voldoende bedanken!”

“Als patient die normaal gesproken moeilijk reageert op behandelingen en die veel consulten heeft gehad m.b.t het verbeteren van vreemde symptomen, was ik tevreden om te merken dat de behandeling van Mr. Smith al in mijn eerste sessie erg effectief was. Waar de gebruikelijke medische praktijken mij in het algemeen laten weten dat ze geen fysieke reden kunnen vinden voor pijn of symptomen (in dit geval zenuw/tandpijn), focuste deze behandeling zich op het zenden van boodschappen naar het zenuwstelsel en brein om zo de symptomen van de pijn die ik ervaarde, te veranderen. Ik was na één sessie al erg tevreden met de resultaten.  “

“Ik wil je bedanken voor het voorstellen van de Alpha Stim 100. Ik kan echt niet geloven dat de effecten zo snel optraden. Ik verwachtte cycli van depressie met FMS. Hoe dan ook, omdat ik het apparaat gebruikte terwijl ik in een neerwaartse spiraal zat, waren de effecten duidelijk merkbaar. Ik voelde me in 2 dagen veel beter en aan het einde van de week was ik zo helder als het maar kan. Mijn rug speelde ook weer behoorlijk op, dus gebruikte ik de probes en het verminderde behoorlijk. Na een paar dagen van behandeling was de pijn helemaal weg en dit gebeurde na een aantal maanden van bijna non-stop lijden! Ik hield op met de behandeling en een paar weken later begon mijn rug weer pijn te doen. Dus kwam de Alpha Stim weer tevoorschijn. Eén behandeling zorgde dat de pijn verdween, maar deze keer bleef ik het apparaat een tijdje gebruiken. Ik had nooit gedacht dat er iets zou bestaan wat dit soort verlichting zou brengen en ik ben zo dankbaar, dus nogmaals bedankt.”

Alpha Stim M

Laat pijn u niet tegenhouden !

Bestel nu >