Alpha Stim Ervaringen

Bekijk de ervaringen van andere Alpha Stim gebruikers.

Ervaringen van gebruikers met depressieve klachten

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.

“De eerste keer dat ik het gebruikte was de meest duidelijke ervaring – ik voelde na een half uur dat mijn stress-respons gewoon weg smolt. Ik voel me over het algemeen kalmer en positiever sinds ik het gebruik.”

“Het helpt om het ‘randje’ van depressie er af te halen en het helpt bij negatief denken. Het effect is desondanks erg subtiel. Ik hoop op verdere verbeteringen wanneer ik het langer heb gebruikt.” 

“Ik heb jarenlang last gehad van een depressie met angstklachten op de achtergrond, maar heb medicatie voor de angst geweigerd – ik was  bereid om alles te proberen om weer normaal te worden. Ik kwam een artikel in de Telegraaf tegen over de Alpha Stim en kocht er één. Ik gebruik het nu drie maanden. Na de eerste twee weken voelde ik me al een stuk beter dan ik me lange tijd gevoeld had; na een maand was de verbetering fenomenaal. Mijn vrouw heeft angst tijdens het ontwaken; deze angst houdt maar enkele minuten aan maar ook zij heeft gemerkt, wanneer ze het apparaat gebruikt, ze zonder angst wakker wordt. Ik heb de Alpha Stim al aangeraden aan een vriend van mij – ik stond er in eerste opzicht cynisch tegenover, maar nu niet meer – het werkt! “

“Ik kocht de Alpha-Stim in 2010 en aan het eind van januari voelde ik me ZO veel beter. Ik voel me nog steeds beter maar blijf het gebruiken terwijl ik start met het afbouw-proces van het nemen van mijn antidepressiva.”

“Ik wil jullie gewoonweg hartelijk bedanken om de Alpha Stim 100 aan mij te introduceren. Ik kan echt niet geloven dat de effecten zo snel zichtbaar waren. Je verwacht cycli van depressies met FMS maar omdat ik het apparaat gebruikte terwijl ik in een neerwaartse spiraal zat, waren de effecten erg duidelijk zichtbaar.  Ik voelde me binnen 2 dagen stukken beter en aan het einde van de week was ik scherp en in staat om snel te denken. Mijn rug speelde ook vaak op, dus daarom heb ik de ‘probes’ gebruikt en dat scheelde een heleboel. Na een paar dagen behandeling was de pijn volledig verdwenen en dit na maanden van praktisch non-stop pijn lijden! Ik stopte ermee en een paar weken later begon de pijn in mijn rug opnieuw, dus de alpha stim kwam weer tevoorschijn. Na één behandeling was ik van de pijn af maar deze keer bleef ik het apparaat voor een tijdje gebruiken. Ik had niet bedacht dat er ooit iets zou zijn dat deze soort verlichting zou kunnen geven en daar ben ik zo dankbaar voor, dus nogmaals bedankt.”   

“Ik ben een gepensioneerde huisarts en daarom sta ik normaal gesproken wat sceptisch tegenover nieuwe behandelingen. Hoe dan ook, mijn vrouw was erg depressief en haar slaappatroon was ernstig verstoord voor zolang ik me kan herinneren. Ikzelf ben voor ongeveer vier jaar depressief geweest en lijdt aan rugpijn. Ik hoopte niet op te veel, maar las de rapporten over het bewijs voor de machine, en dacht het is het proberen waard. De allereerste nacht dat mijn vrouw de Alpha Stim gebruikte, sliep ze de hele nacht en ze had geen andere verstoorde nacht voor twee weken. Normaal gesproken denk ik dat het een week ofzo duurt voordat de voordelen zichtbaar zijn van het gebruik. Later was haar depressie significant verbeterd. Daarnaast gebruikte ze de Alpha Stim om succesvol haar paniekaanvallen te stoppen. Mijn oudste dochter werd toevallig ook erg depressief; een nasleep van een eerdere griep. We hebben haar onmiddellijk onze machine gedoneerd en kochten zelf een tweede. Het was zo gunstig dat ik eerlijk kan zeggen dat ik haar nog nooit eerder zo vrolijk heb gezien sinds dat ze tien jaar oud was (ze is nu eind 30). Haar man kwam erachter dat de batterij opraakte en stormde weg om meer batterijen te kopen. We hebben allemaal korsten op onze oren vanwege overmatig gebruik, maar verder zijn er geen problemen. Ik zou iedereen met dit soort problemen van stress het apparaat aanbevelen.  Ik heb inderdaad nu een derde machine gekocht die ik aan een vriend ga doneren wie serieus ziek en overspannen is. In eerste instantie kocht ik het apparaat van een andere bron, maar voor alle recente aankopen heb ik de Alpha Stim site gebruikt. Hun producten zijn iets goedkoper dan elders, maar veel belangrijker is dat de items steevast de volgende dag gearriveerd waren, en het personeel was zeer aangenaam om mee om te gaan en erg behulpzaam. “

“Ik las een artikel in de Telegraaf over de Alpha-Stim en dacht dat het wel eens een vriend zou kunnen helpen die last had van een depressie. Hoe dan ook, ik besloot het eerst op mezelf te proberen om hem ervan te overtuigen dat het ongevaarlijk was. Ik ben niet erg praktisch, en toen de Alpha-Stim arriveerde met de post, worstelde ik om de batterij erin te stoppen (het duurde een tijdje voordat ik me realiseerde dat je niet het hele huis hoeft te doorzoeken op zoek naar een piepklein philips schroevendraaier, je kunt het batterijcompartiment openen door te schuiven…) en toen ik eindelijk mezelf had ingeplugd was ik in een opgewonden staat. Ik kon helemaal niets voelen en vroeg me af of ik het wel fatsoenlijk had omgeschakeld. De nummers op het beeldscherm gingen echter omlaag dus ik dacht dat ik het waarschijnlijk toch goed had gedaan. Uiteindelijk beschouwde ik mezelf bepaald niet als depressief, dus misschien zou ik geen verschil kunnen merken? Ik las een boek, en dommelde snel in. Toen ik een half uur later wakker werd, voelde ik me fantastisch. Ik kon het bijna niet geloven. “

“Ik ben van mening dat de alpha-Stim me heeft geholpen om me meer ontspannen en minder depressief te voelen. Ik voel me meer in staat om me diep te ontspannen wanneer ik het gebruik.”

“Dit product heeft mijn leven veranderd! Op deze tijd vorig jaar was ik zwaar depressief tot het punt waarbij ik de maximum dosis van antidepressiva gebruikte en in therapie was. Mijn slaappatroon was verstoord en ik had verschrikkelijke stemmingswisselingen… ik huilde bijna de hele tijd en mijn sociale leven bestond niet meer. Na het gebruik van de Alpha-Stim SCS sinds de zomer vorig jaar, kan ik zeggen dat mijn leven weer op de rails is.  Ik ben van de antidepressiva afgeraakt door mijn huisarts (dit duurde wel een tijd maar het is me gelukt!), en mijn coach is verbijsterd over mijn ommekeer. Het is vreemd om te beschrijven maar ik voel me kalmer en meer in balans en niet angstig voor het leven; in zekere zin ben ik weer behoorlijk de oude.  Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die last heeft van angsten, depressie, slaapproblemen of stress! Het heeft echt mijn leven en dat van mijn familie veranderd. Ontzettend bedankt! “ 

“Voordat ik de Alpha Stim SCS gebruikte, leek het alsof mijn leven zich afspeelde in bewolking; mijn sociale interacties waren saai en mijn geheugen was slecht. Ik was altijd moe en bijna altijd in een slechte stemming. Maar nu is alles veranderd: niet alleen bovenstaande is significant verbeterd, het lijkt ook alsof alle kwaliteiten van mijn geest zijn versterkt!” 

“ Ik heb 15 jaar lang een depressie en angst gehad. Ik ben nooit in staat geweest om medicatie te gebruiken omdat ik daar negatief op reageerde. Ik gebruik de Alpha Stim nu 9 weken. Mijn stemming is beslist verbeterd, de verandering is subtiel maar overduidelijk wanneer ik terug denk aan hoe ik me een paar maanden geleden voelde. Mijn man geeft vaak aan hoe ik ben veranderd. Ik lach nu meer, ik ben meer ontspannen en mijn relatie met mijn man is veel beter. Dat wil niet zeggen dat ik nu nooit meer somber ben, want dat ben ik wel, maar nu kan ik het accepteren, huil ik even en raap ik mezelf weer bij elkaar na een korte tijd, terwijl ik eerder in een put van wanhoop zou raken en het me dagen of weken zou kosten om mezelf weer bij elkaar te rapen.”

Alpha Stim AID

Laat depressie u niet neerhalen !

Bestel nu >