De oplossing voor Pijn

Na het gebruik van Alpha-Stim® merkt 93% van de ongeveer 1900 gebruikers in een peer-reviewed onderzoek een significante afname van pijn. Geinspireerd door de recente ontwikkelingen in ons begrip van biofysica is de Alpha-Stim® sterk in het reduceren van pijnklachten en wordt het aanbevolen door gezondheidszorgprofessionals en patienten over de hele wereld.

Laat pijn u niet tegenhouden

Belemmert pijn u in uw dagelijkse activiteiten? Dan wilt u maar één ding: verlichting van pijn! Niet alleen wanneer u chronische pijn heeft, maar ook bij spierpijn wilt u zo snel mogelijk van de pijn af en weer verder met uw dagelijkse activiteiten. Alpha-Stim helpt u daarbij door op een natuurlijke, veilige en effectieve manier langdurige verlichting te geven.

Alpha-Stim kan u langdurige verlichting geven!

De Alpha-Stim M is een klein apparaat en is gemakkelijk in gebruik. De Alpha-Stim stuurt elektronische micropulsen in een exclusieve golfvorm naar de bron van de pijn. Deze unieke, gepatenteerde golfvorm is zeer verfijnd en grondig onderzocht.

Ontdek zelf wat de Alpha-Stim voor u kan betekenen en probeer hem 6 weken zelf uit. Indien u na die 6 weken besluit de Alpha-Stim aan te schaffen, krijgt u de betaalde huur als korting op de aanschafprijs.

Laat niets u stoppen. Huur Nu!

Directe resultaten

In een onderzoek naar patiënten met ernstige pijn, zorgde de Alpha-Stim voor een reductie van de pijn na slechts 5 behandelingen.1

Significante reductie posttraumatische pijn

Na 3 maanden was 56% van de patiënten en na 6 maanden 85% van de patiënten tevreden of zeer tevreden met de Alpha-Stim.2

Functionele verbetering

Patiënten met chronische pijn die de Alpha-Stim gebruikten, rapporteerden een significante verbetering van hun functionaliteit, in tegenstelling tot de patiënten met een placebo en die in de groepen met de ‘gebruikelijke zorg’.3

Zo werkt het

Het gevoel van pijn wordt langs miljarden zenuwcellen door uw lichaam gestuurd. Deze cellen geven pijnsignalen door met elektrochemische pulsen. De golfvorm van de Alpha-Stim M regelt de signalen in de cellen om het gevoel van pijn te verminderen zonder gebruik van medicatie.

Het resultaat van de Alpha-Stim M bij behandeling van pijn is al na een enkele behandeling merkbaar. Bij langdurige pijnklachten kan het enkele behandelingen duren voordat verbetering wordt ervaren.

Met de probes of elektrode-pads direct geplaatst op de plaats van de pijn, zorgt de Alpha-Stim op een veilige manier voor snelle verlichting van verschillende soorten pijn, zoals acute, chronische en posttraumatische pijn.

Alpha-Stim is ontwikkeld om de behoefte aan medicatie te verminderen of zelfs weg te nemen. Wel is de Alpha-Stim veilig te gebruiken in combinatie met pijnstillende medicatie.

Naast behandeling van pijn, biedt de Alpha-Stim M Craniale Elektrotherapie Stimulatie (CES). CES is een bewezen behandeling voor de verlichting van symptomen van angst, depressie, slapeloosheid, stress en fibromyalgie.

De Alpha-Stim® gebruikt Microcurrent Electrical Therapy (MET) bij acute, chronische of post-operatieve pijn

MET is veilig en kan over het algemeen naast elke andere behandeling gebruikt worden. De Alpha-Stim® M is gemakkelijk in het gebruik. De Alpha-Stim® M is effectief voor pijnbestrijding bij:

systematische pijn

 • Artritis
 • Kanker
 • Multiple Sclerosis
 • Artrose
 • Reumatoïde Artritis

hoofd- en nekpijn

 • Migraine
 • Verstuikingen en verrekkingen
 • Pijn in benen en voeten
 • Kniepijn
 • Ischias

buikpijn

pijn in schouders, armen en handen

 • Carpal Tunnel Syndrome
 • Frozen Shoulder

rugpijn

1 Holubec JT. Cumulative response from Cranial Electrotherapy Stimulation (CES) for chronic pain. Practical Pain Management. 2009; 9(9):80-83
2 Tan G, Rintala D, Jensen MP, et al. Efficacy of Cranial Electrotherapy Stimulation for neuropathic pain following spinal cord injury: a multi-site randomized controlled trial with a secondary 6-month open-label phase. Journal of Spinal Cord Medicine. 2011; 34(3):285-296.
3 Taylor AG, Anderson JG, Riedel SL, et al. Cranial Electrotherapy Stimulation improves symptoms and functional status in individuals with fibromyalgia. Pain Management Nursing. 2013 Dec; 14(4):327-335.

Alpha Stim M

Laat pijn u niet tegenhouden !

Bestel nu >