De oplossing voor verslavingen

Verslaving is een ernstig en ondergewaardeerd probleem waarbij het kan gaan om medicatie-, drugs-, alcoholgebruik, of dwangmatig gedrag met betrekking tot sex, gokken, eten, of zelfs internetten.

Kom los van je verslaving

Als u vastzit aan een verslaving, lijkt het een onmogelijk opgave om daarvan los te komen. Dat is begrijpelijk, want als dat waaraan u verslaafd bent niet binnen handbereik is, krijgt u een onrustig en leeg gevoel en dat wilt u zo snel mogelijk oplossen. Zo belandt u in een patroon waar u niet uit lijkt te komen. Kom los van uw verslaving en neem uw leven weer in eigen hand. Gelukkig kan Alpha-Stim u op een vriendelijke, non-invasieve manier helpen te stoppen met uw verslaving.

De Alpha-Stim is een klein apparaat en is gemakkelijk in het gebruik. Het maakt gebruik van bewezen, veilige en effectieve Craniale Elektrotherapie Stimulatie (CES) om verslavende behoeften sterk te verminderen. De technologie is gebaseerd op een exclusieve, gepatenteerde golfvorm die grondig onderzocht is en die zich ruimschoots bewezen heeft. De golfvorm komt tot stand tussen twee elektrodes die aan de oorlellen zijn bevestigd. Die elektrodes sturen  een signaal naar de hersenen om de verslavende behoefte te verminderen.

Laat niets u stoppen. Huur Nu!

Zo werkt het

Verslaving beïnvloedt de hersenen. Bepaalde middelen (nicotine, alcohol of drugs) en bepaald gedrag (gokken of gamen) beïnvloeden de aanmaak van dopamine. Aanmaak van dopamine werkt als een beloningssysteem en kan een prettig gevoel geven als u rookt of gokt. Het verlangen naar roken of gokken neemt toe, doordat u telkens weer dat fijne gevoel wilt terugkrijgen. Als zo’n verlangen niet vervuld word, treden ontwenningsverschijnselen op, zoals angst, depressie en slapeloosheid.

De Alpha-Stim regelt op een vriendelijke en veilige manier dat de ontwenningsverschijnselen als angst, depressie en slapeloosheid, verminderd worden. Daardoor wordt het eenvoudig om los te komen van een verslaving.

Alpha-Stim is ontwikkeld om de behoefte aan medicatie te verminderen of zelfs weg te nemen.

Alpha Stim voor Depressie behandeling

Cranial Electrotherapy Stimulation (CES) is uit verschillende studies naar voren gekomen als een snel, veilig en effectief middel om fysieke onttrekkingsverschijnselen, het sterke, psychische, verlangen en comorbide angst, slapeloosheid en depressie te verminderen bij mensen die lijden aan een verslaving.

Houd er rekening mee dat individuele resultaten kunnen variëren en dat deze afhangen van een individuele reactie op de Alpha-Stim.

Alpha Stim AID

Kom los van je verslaving !

Bestel nu >