Alpha Stim Handleiding & FAQ

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze allemaal!

HEUPPIJN

ALPHA-STIM® AS-TRODE™ PROTOCOL

VOOR HET GEBRUIK VAN ZELFKLEVENDE ELEKTRODEN (AS-TRODE™) IN VERBAND MET DE BEHANDELING VAN HEUPPIJN VOLGT U DE VOLGENDE STAPPEN:

  1. Maak de huid rond het te behandelen gebied schoon voor het beste resultaat.
  2. Zet de Alpha-Stim® M aan (knop linksboven). Stel de frequentie in op 0,5 (knop rechtsboven).
  3. Stel de timer in op 60 of continue.
  4. Steek een set draden in kanaal 1. Bevestig een elektrode aan het einde van elke draad. Plaats elke elektrode enkele centimeters aan weerszijde van het gebied van de pijn zodat een denkbeeldige lijn tussen de elektroden het pijngebied kruist. De stroom loopt tussen de twee elektroden aan de draden en u kunt de elektroden dus het beste zo plaatsen dat de stroom door het gebied van de pijn loopt.
  5. Er kan een tweede draad (aangesloten op kanaal 2) met twee elektroden worden geplaatst om de stroom in een andere richting te laten lopen zodat de elektroden een denkbeeldige “X” vormen door het gebied van de pijn. *Zie voorbeelden hieronder.
  6. Gebruik de omhoog wijzende pijlen om de intensiteit aan te passen aan de maximaal comfortabele instelling (6 indien comfortabel).
  7. Voer de stroom met behulp van de elektroden gedurende 1 uur tot enkele uren toe totdat de pijn volledig verdwenen is of een laagteniveau heeft bereikt. Verander voor het beste resultaat de posi-tie van de elektroden om de 20 – 40 minuten. Probeer andere locaties voor de elektrode om zo de meest gunstige posities voor het beheersen van de pijn te vinden. U zult ondervinden dat sommige posities veel beter zijn dan anderen. Voor een optimaal resultaat dient na de AS-Trode™ een craniale elektrotherapie-stimulatiebehandeling te volgen.
hip-pain-23
hip-pain-21
hip-pain-22
  • Pijnzone

* Opmerking. Zie illustratie: De AS-Trode™-elektroden met witte stippen in het bovenstaande voorbeelden zijn aang-esloten is op kanaal 1. Het paar elektroden dat verbonden is met het andere kanaal is niet gemarkeerd. Het rode gebied is het zonegebied van de pij