Alpha Stim Ervaringen

Bekijk de ervaringen van andere Alpha Stim gebruikers.

Ervaringen van gebruikers met Slapeloosheidsklachten

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.

“Ik heb altijd problemen gehad met slapen. De Alpha Stim helpt me niet om sneller in slaap te vallen, maar als ik eenmaal slaap helpt het me om langer door te slapen.”

“Een uitmuntend product, dat mijn slaap significant heeft verbeterd, pijn heeft verminderd en mijn mentale vermogen heeft versterkt om om te gaan met het dagelijks leven.”

“Ik bemerkte tot 7-10 dagen gebruik geen echte veranderingen in mijn stemming. Na gradueel de microstroom te hebben verhoogd naar 5 (5 is nu het niveau dat ik om de dag of om de 2 dagen gebruik voor een sessie van een uur) ben ik erg te spreken over de resultaten.”

“Nadat ik het microstroom apparaat aanbevolen zag op de ochtend televisie, wilde ik het gaan proberen, zeker met de “niet goed, geld terug” garantie. Ik had niet kunnen bedenken hoe goed het zou zijn. Mijn slapeloosheid is bijna helemaal verdwenen en de verlichting van de pijn is heel erg goed. Ik kan dit niet sterk genoeg aanraden.”

“Ik gebruik dit apparaat sinds augustus 2010 en kan zeggen dat ik een 80% verbetering van slaap heb ervaren en een 40% verbetering van mijn angstklachten. Daarnaast is er een merkbare verbetering in focus en mentale helderheid.”

“Ik heb dit apparaat nu enkele weken gebruikt en voel me beslist rustiger, plus dat ik zo goed slaap! Ik gebruik dit voor 20 minuten op stand 3 en krijg geen hoofdpijn meer.”

“Na 3 weken gebruik, slaap ik elke nacht goed en blijf ik kalmer en heb ik minder angst. Het verschrikkelijke gevoel van het in bed liggen en dan ineens klaarwakker zijn, lijkt te zijn verdwenen. Ik zag op de reviewsite van de Alpha Stim dat iemand had gepost dat ze niet meer wakker lag door gedachten over dingen die ze juist niet had moeten doen, of dingen die ze juist wel had willen doen, door het hoofd gingen. Ik heb dit ook gemerkt.”

“Ik heb het alpha stim apparaat nu voor enkele jaren en ik vind het van onschatbare waarde. Ik had altijd problemen met slapen en nu, als ik in de nacht wakker word en ik gebruik het apparaat, dan ontspan ik en val weer in slaap in plaats van wakker te blijven. Ik gebruik de Alpha Stim ook als ik weet dat ik erg veel stress ervaar en het kalmeert mij.  Ik neem het altijd mee als ik van huis weg ga.”

“Ik schrijf dit aan u om te laten weten hoe blij ik ben dat ik je Alpha Stim heb. Het duurde ongeveer 2,5 week voor het begon te werken, maar ik ben erg blij dat ik er veel baat bij heb en ik geen last meer heb van stress en slapeloosheid. Ik vond het ook fijn dat als ik vragen had, ik u kon bereiken per telefoon en uw advies was altijd helpend. Ik wil het graag aanbevelen aan ieder die een stressvol leven leidt.”

“Ik heb de clips afgelopen avond gebruikt en T. zei dat hij mij niet meer zo ontspannen heeft gezien in lange tijd en dat voelde ik! Ik ging naar bed en voelde me zo ontspannen, wat een gevoel is dat vrij vreemd is voor mij is. In plaats van om 6 uur 45 minuten wakker te liggen, sliep ik gewoon weer in en sliep meer dan 9 uur, wat verbazingwekend is. De oorclips lijken zo’n ontspannen effect op mij te hebben. Ik vind het echt verbazingwekkend.”

Alpha Stim Aid

Laat slapeloosheid je niet vertragen !

Bestel nu >