De Oplossing voor Slapeloosheid

Alpha-Stim® biedt een medicatie-vrije, veilige behandeling om uw slaap snel te verbeteren.

Wordt weer uitgerust wakker met de Alpha Stim

’s Avonds moe in uw bed stappen en na een lange, onrustige nacht nog niet uitgerust wakker worden is slecht voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wanneer was de laatste keer dat u goed geslapen hebt? Als slapeloosheid u ’s nachts wakker houdt en overdag vermoeid en slaperig maakt, dan heeft u een snelle, effectieve oplossing nodig om ’s nachts weer lekker te slapen en ’s ochtends weer uitgerust wakker te worden.

Better slapen met alpha stim

MEER SLAAP

Na slechts 5 behandelingen met de Alpha-Stim rapporteerden gebruikers een toename van gemiddeld 43 minuten slaap per nacht.1

Better slapen met alpha stim

BETERE SLAAP

Het aantal deelnemers dat de kwaliteit van hun slaap als slecht beoordeelde, daalde van 60% naar 5% aan het einde van het onderzoek.2


De Alpha-Stim helpt u effectief uw slaap te verbeteren. Alpha-Stim maakt gebruik van Craniale Elektrotherapie Stimulatie (CES) om de slaaptijd te verlengen. Met de Alpha-Stim valt u sneller in slaap en slaapt u langer door. Daardoor neemt de kwaliteit van uw slaap toe. De Alpha-Stimtechnologie is gebaseerd op een gepatenteerde golfvorm die grondig is onderzocht is en die zich ruimschoots heeft bewezen. De golfvorm komt tot stand tussen twee elektrodes die aan de oorlellen zijn bevestigd. De elektrodes sturen een signaal naar de hersenen dat voor ontspanning zorgt, waardoor u weer beter gaat slapen.

Ontdek zelf wat de Alpha-Stim voor u kan betekenen en probeer hem 6 weken zelf uit. Indien u na de 6 weken besluit de Alpha-Stim aan te schaffen, krijgt u de betaalde huur als korting op de aanschafprijs. Ook is het mogelijk na 6 weken de Alpha-Stim langer te huren of over te gaan op huurkoop.

Zo werkt het

Slapeloosheid start in uw hersenen, waar elektrochemische signalen – neurotransmitters genoemd – regelen of u slaapt of wakker bent. Tijdens een normaal slaappatroon schakelen neuronen in de basis van onze hersenen de signalen die ons wakker houden, uit. Als deze neurotransmitters uit balans raken, werkt het signaal niet meer zoals het moet en wordt uw slaappatroon ontregeld. Daardoor ligt u ’s nachts wakker.

Alpha-Stim regelt op een veilige manier de elektrochemische signalen op zo’n manier dat die signalen weer in balans komen. Hierdoor wordt u ’s ochtends weer uitgerust wakker en verminderen ook andere klachten die aan slapeloosheid zijn verbonden.

Alpha-Stim is ontwikkeld om de behoefte aan medicatie te verminderen of zelfs weg te nemen. Wel is de Alpha-Stim veilig te gebruiken in combinatie met medicatie.

De oplossing voor Slapeloosheid

De Alpha-Stim® heeft bewezen goed te werken bij de aanpak van slapeloosheid.

Op basis van recente ontwikkelingen in het begrip van biofysica, heeft de Alpha-Stim® bijval gekregen van gezondheidszorgprofessionals en patiënten in de hele wereld. De resultaten van het gebruik van Alpha-Stim® zijn herhaaldelijk onderzocht en zijn aangetoond in meer klinische studies dan bij elk ander apparaat in zijn klasse.

Oplossingen voor slaapproblemen

De Alpha-Stim®technologie is vaak het enige dat nodig is om van slapeloosheid af te komen. Alpha-Stim is gemakkelijk in gebruik, werkt met een lichte stroom via oorsensoren en kan veelal zonder problemen naast andere behandelingen worden gebruikt.

Ontdek zelf wat de Alpha-Stim voor u kan betekenen en probeer hem 6 weken uit. Indien u na die 6 weken besluit de Alpha-Stim aan te schaffen, krijgt u de betaalde huur als korting op de aanschafprijs.

Houd er rekening mee dat individuele resultaten kunnen variëren en dat deze afhangen van een individuele reactie op de Alpha-Stim.

1 Lande RG, Gragnani C. Efficacy of Cranial Electric Stimulation for the treatment of insomnia: A randomized pilot study. Complementary Therapies in Medicine. 2013; 21(1):8-13.
2 Lichtbroun AS, Raicer MMC, Smith RB. The treatment of fibromyalgia with Cranial Electrotherapy Stimulation. Journal of Clinical Rheumatolog. 2001; 7(2):72-78.

Alpha Stim AID

Laat slapeloosheid je niet vertragen !

Bestel nu >