Alpha Stim Ervaringen

Bekijk de ervaringen van andere Alpha Stim gebruikers.

Clientenervaringen

Dr. Chris Steel, MBE, leeftijd 66, is bekend als de resident doctor op ITV1’s ‘This morning daytime show’.

Tot voor kort leed hij aan een kwellende rugklachten, wat ervoor zorgde dat hij niet in staat was de meest simpele taken zonder pijn uit te voeren. Maar zijn recente ontdekking van een nieuwe vorm van pijn bestrijding/verlichting, ontdekt in Amerika, heeft hem in staat gesteld om zijn leven zo goed als pijnvrij te leven.

Dr. Steele vertelt zijn verhaal, ‘ik had een aantal maanden veel last van lage rugpijn. Het werd veroorzaakt door een combinatie van factoren als artrose aan de wervelkolom en algemene slijtage van regelmatig buigen en tillen. Ik stelde zelf de diagnose van lage lumbale pijn van de lende wervels en sacro-iliacale. Het was extreme pijn en de ernst ervan maakte dat ik er veel last van had. Het weerhield me om merendeel van tijd de meest simpele dingen uit te voeren. Ik kon moeilijk bukken, dingen op te pakken en een buiging in welke richting dan ook was erg pijnlijk en moeilijk uit te voeren. Ik vond het zelfs lastig om uit de bank op te staan’.

Dr Steele is zich bewust van hoe het is om rugpijn te hebben en hoe het onze levens kan beïnvloeden. ‘Lage rugpijn is één van de meest voorkomende oorzaken van afwezigheid op het werk. The Labour Force Survey van het Nationale Bureau voor Statistieken, gepubliceerd op 16 mei dit jaar, hebben gekeken naar het aantal verloren dagen van de beroepsbevolking van het Verenigd Koninkrijk; nek, rug en bovenste ledematen pijn is goed voor 25% van de verloren dagen per jaar. Een totaal verlies van 34,4 werkdagen per jaar.’

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.