Prijsvergelijking

Wist u dat Alpha-Stim goedkoper is dan andere behandelingen tegen angst, slapeloosheid, depressie en stress? Dan gaat het niet alleen om de vergelijkbare behandelingen die werken met microstroom therapie, maar ook behandelingen door een therapeut of door medicatie. Hier vindt u een prijsvergelijking waarin u in een oogopslag ontdekt hoeveel de Alpha-Stim u bespaard.

Wat kosten alternatieve behandelingen?

Hieronder vindt u een overzicht van elke behandeling en de kosten ervan. Voor therapie is uitgegaan van een gemiddelde van 22,5 sessies per volledige behandeling. De kosten per behandeling zijn voor een periode van 1 jaar.

BehandelingVormKosten
FarmacotherapieFluvoxamine€866
Citalopram€935
Paroxetine€1.053
Fluoxetine€840
Exposure polikliniekGesprekstherapie€1.892
Exposure GGZ instellingIndividuele therapie€2.491
Groepstherapie€788
Combinatietherapie€2.815
Paniekmanagement€ 1.471

Alpha-Stim AID

De Alpha-Stim AID behandeld slapeloosheid, stress, depressie en angst, en de resultaten zijn wetenschappelijk bewezen. Het grote voordeel voor u is dat u de Alpha-Stim op elk moment van de dag kan gebruiken zonder ervoor naar een arts of therapeut te moeten. U gebruikt de Alpha-Stim gewoon tijdens uw dagelijkse activiteiten. De Alpha-Stim AID kost eenmalig €595 en gaat tot wel 5 jaar lang mee. Als u liever over een gespreide periode betaalt, dan betaalt u slechts €35 per week totdat aan het aankoopbedrag is voldaan.

Alpha-Stim M

De Alpha-Stim M behandeld, naast slapeloosheid, stress, depressie en angst, ook pijn. Everton FC, een bekende Engelse voetbalclub, gebruikt de Alpha-Stim zelfs om blessures bij spelers beter te behandelen. Ook de Alpha-Stim M kunt u op elk moment van de dag gebruiken. De Alpha-Stim M kost eenmalig €900 en gaat tot wel 5 jaar lang mee. Als u liever over een gespreide periode betaalt, dan betaalt u slechts €55 per week totdat aan het aankoopbedrag is voldaan.

Geen eigen ricico nodig

Als u gebruik maakt van één therapieën die door de zorgverzekering verzekerd wordt, dan betaalt u elk jaar €385 eigen risico. Alpha-Stim wordt niet verzekerd, maar omdat u tot 5 jaar lang gebruik maakt van de Alpha-Stim, betaalt u ook 5 jaar lang geen eigen risico voor uw behandeling met Alpha-Stim. Na betaling van de Alpha-Stim bespaard u tussen de €1000 en de €1300.