— H.Boone

ik gebruik de alpha stim m nu ongeveer twee maanden en heb iets minder rust nodig maar voor mijn problemen zijn die twee maanden nog beetje kort om meer te zeggen, ik ben ook nog beetje aan het uitproberen… de alpha stim had ik eerst gehuurd maar nu wel gekocht.

Esther Coenen

Ik gerbuik de Alpha Stim M voor veel klachten zoals pijn (rug, nek, hoofdpijn/migraine, knieen en voeten), fybromilagie, onrust etc. ik heb het nu ongeveer twee maanden. Ik merk dat Mijn hoofdpijn iets minder is, ik rustiger ben. Ik heb teveel klachten om die binnen twee maanden op te lossen/te verminderen. Ik gebruik het twee maal daags een uur. Ik heb er vertrouwen in dat het de komende maanden nog meer resultaat zal gaan opleveren. Tot nu toe tevreden!

— Maria van der Horst

Ik heb fibormyalgie en last van slapeloosheid. Ik heb de alpha-stim eerst 4 weken gehuurd. De eerste 2 weken sliep ik heel goed. Daarna iets minder maar ik voel me veel ontspannener. Doordat ik beter slaap heb ik overdag veel meer energie en minder spierpijn. Het kost wat maar ik vond het de moeite waard het uit te proberen.

— J. Hoekstra

Ik gebruik de Alpha Stim nu ongeveer 3 maanden. Ondanks dat ik de eerste weken erg veel hoofdpijn heb gehad, merkte ik wel meteen dat ik veel rustiger werd. Om van de hoofdpijn af te komen heb ik hem een aantal weken op 0,5 gebruikt (de laagst mogelijke stand), maar inmiddels gebruik ik hem op de geadviseerde stand van 1 en heb ik geen hoofdpijn meer. Ik voel me mentaal stabieler, voel minder angst en voel me vrolijker. ‘s Nachts als ik wakker word helpt het me om weer in slaap te vallen (dat verschilt blijkbaar erg per persoon, het kan je namelijk ook juist wakker maken). Voor de rugpijn merk ik helaas niet zo veel, maar al met al ben ik erg blij met deze investering. Het team is goed aanspreekbaar, vriendelijk en reageert snel.J. Hoekstra<

— Dien Joossen

Ik gebruik de Alpha Stim M nu een maand en kan vertellen dat hij goed zijn werk doet bij mij. ik heb Artrose en Fibromyalgie. de pijn is al een stuk minder gelukkig , en ik kan iets minder pijnstilling gebruiken nu. Ik ben nog wel erg moe en moet heel rustig aandoen, maar ik kan al goed beterschap merken waar ik erg blij om ben.

— A. Bloemberg

Na jarenlange zoektocht vorige maand een artikel gelezen van de Alpha Stim M en deze op proef geprobeerd. Fibromyalgie, beschadigde nekwervels, ontzettend veel hoofdpijn, ik was zo ongeveer radeloos. Gebruik nu de Alpha Stim M ruim 3 weken en merk verbeteringen in conditie en slaapgedrag. Eerste 2 weken alleen maar de oorclips gebruikt om te kunnen zien wat daar het effect van is. Nu ook aantal dagen de probes gebruikt voor pijnbestrijding. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben! De feedback van medewerkers van Alpha Stim zowel telefonisch als per mail is zeer goed en klantvriendelijk. Inmiddels de stap gezet om de Alpha Stim aan te schaffen.

— monique van baalen

ik gebruik de Alpha Stim nu ruim een half jaar en heb er veel baat bij; ik had vaak moeite met inslapen en werd heel moeizaam wakker ‘smorgens. Dat gaat mbv dit apparaatje veel beter en ook overdag voel ik me meer ontspannen en gebruik ik het ook als ik veel achter de pc moet doen. Ook als ik hoofdpijn voel opkomen helpt het. In hoeverre het de vermoeidheidsklachten die bij ME horen heeft verminderd kan ik niet goed beoordelen, daar ik het afgelopen half jaar ook met een nieuwe natuurgeneeskundige behandeling begonnen ben en flink opgeknapt ben.

— Gerda Steur

De Alpha Stim is door mij aangeschaft omdat ik veel last had van rugklachten met uitstraling naar de heup en been. Ook slaap ik heel slecht en hoopte dat dit apparaat mij zou helpen. Helaas heeft het bij mij geen resultaat opgeleverd en denk ik erover de Alpha Stim weer te verkopen.

— Hans Driessen

Ik heb de Alpha_Stim nu een paar maanden in gebruik. Ik heb hem gekocht vanwege mijn slaapproblemen en voor pijnen in mijn schouder. In het begin merkte ik nog niet veel resultaat, maar na een paar weken ben ik toch duidelijk beter gaan slapen en ook de pijn in mijn schouder is minder geworden. Ik zou hem niet meer willen missen.

— Lineke

Ik gebruik de Alpha-stim inmiddels negen maanden om beter te slapen en voor mij werkt het goed. De eerste maanden een uur per dag op stand 1 en nu alleen als ik merk dat ik wat meer gespannen ben en weer onrustiger slaap. Ik moet wel blijven liggen, want ik wordt er licht misselijk van. Maar dat weegt op tegen goed slapen.