Alpha Stim Ervaringen

Bekijk de ervaringen van andere Alpha Stim gebruikers.

Ervaringen van gebruikers met Verslavingsproblemen

Disclaimer:  Niet iedereen heeft in gelijke mate baat bij de Alpha Stim. Zie https://www.alpha-stim.nl/onderzoek/resultaten-in-een-oogopslag/ voor de mate van klachtreductie per klacht.

“Ik wil graag laten weten hoe ontzettend waardevol ik de Alpha-Stim vind. Ik gebruik de Alpha-Stim bij mijn alcoholverslaving en depressies met de bekende bijkomstige problemen zoals angst en slapeloosheid. Ik ben het type mens dat de dingen gewoon doet zonder daarbij te veel na te denken. Zo ben ik lid geworden van de AA, een vereniging voor mensen met een alcoholverslaving die de mensen daarbij zowel tijdens als na het herstel begeleiden en bijstaan. Zij bieden gesubsidieerde activiteiten aan die essentieel zijn voor mijn herstel. 

Al sinds zes weken heb ik geen alcohol gedronken en ik wandel twee uur per dag met mijn hond. Ik sta nu op het punt om bij mijn moeder op bezoek te gaan om een kopje koffie te gaan drinken.

Mijn slaap is op het juiste moment verbeterd; dit gebeurde precies op het moment dat ik ook agorafobie (pleinvrees) aan het ontwikkelen was. Toen ik de advertentie van de Alpha-Stim zag, dacht ik dat dit waarschijnlijk net zo nutteloos zou zijn als al die andere foefjes die ik eerder al eens had geprobeerd. Ik zou echter gaan ontdekken dat dit het beste was wat ik ooit ben tegengekomen.

Ik ben van mening dat de tijd is aangebroken voor ziekenhuizen en medici om deze methode zonder politieke bemoeienissen door de overheid te kunnen aanbieden bij de behandeling van verslaafden.

Nogmaals mijn hartelijke dank”

Alpha Stim Aid

Kom los van je verslaving !

Bestel nu >